"LICHT, MEHR LICHT.." - Johann Wolfgang Goethe
"Iluminarea este sfârsitul suferintei." - Buddha

Deoarece din suflet forma trupului se ia,
Si sufletul e forma ce trupul isi formeaza

sâmbătă, 22 octombrie 2011

LUMEA CARE URMEAZA SA VINA

Motto: "Pentru a-ti cunoaste viitorul, trebuie cunoscut trecutul."

Cu totii evolutia ravasitoare a climei, schimbarea ei pe inntreg Pamantul. Aceasta ar putea fi cel mai evident semn "fizic" al chimbarilor pe care le prevestesc oamenii din vremurile de odinioara.

Multe texte vechi, care ca "Manuscrisele de la Marea Moarta", cercetate de initiati, in special Manuscrisul lui Iasia, prevestesc acest timp al schimbarii, in care viitorul depinde de noi. Stiinta rugaciunii este arta de a simti, a trai, a gandi la bucuria si viata care "sunt deja" in experienta noastra.
Aceasta cunostinta a prezentei lucrului pe care ni-l dorim este prezentata ca fiind cheia prin care cream noi insine viitorul, dar sa ne si asiguram responsabilitate propriei noastre vieti, atat la nivel individual, cat si colectiv. Manuscrisul lui Isaia, profetiile Mayasilor, legile Belagine ale lui Zalmoxis, Calendarele dacice de la Sarmizegetusa se intalnesc in acest punct, in care gandurile, sentimentele si trairile noastre sunt creatoare dincolo de trecerea timpului. Exista destule argumente care vin in sprijinul conexiunii Maya - Geto Daci. In faza de descompunere a imperiului, atlanzii practicau intesc sacrificiile umane, obicei cred reluat de catre mayasi si azteci. Geto-dacii aveau acelasi obicei si aceeasi credinta, sacrificand pe cei mai buni dintre ei - spiritul acestora plecand in a cincia dimensiune pentru a imbuna zeii. Spiritul lor - duhul sfant ajungea la soare.

Este celebra fraza prin care marele initiat al lumii de la acea vreme, Zalmoxis, spunea: "Nu putem trata trupul fara a trata spiritul, precum nu putem trata spiritul fara a putea intelege sufletul - aceasta minunata si desavarsita a cincia dimensiune - in raport cu marea natura care ne inconjoara". Juramant adoptat apoi de Hipocrat si preluat ulterior de catre toti medicii lumii.

Iubirea si recunostinta ajutorarea aproapelui - credinta in sfanta treime, in care noi, credem peste 2000 de ani neintrerupt, in puterea Mantuitorului si a Maicii Domnului, sunt trairi care sarbatoresc viata si care ar putea face ca Pamantul insusi sa suporte mai usor schimbarile despre care vorbesc profetii.

S-a spus de catre multi dintre cei care au avut acces limitat la aceste profetii in trecut, despre schimbarile Pamantului, care urmeaza, ca sunt printre cele mai vechi si mai exacte profetii disponibile.

"Marea Schimbare" a inceput deja. Ea se intampla acum. Alti profeti moderni au inceput sa prezica schimbari majore si vizibile ale Pamantului.

Deci, se schimba Pamantul? Are loc acum marea schimbare? Ce ar trebui sa facem? Ca raspuns sunt urmatoarele sugestii. Inainte de orice altceva daca, sunteti cumva intr-o stare de negare - treceti peste asta. Deschideti-va ochii! Uitati-va in jur! cum este vremea prin partile voastre? Nu-i asa ca este putin diferita fata de cum a fost mereu in localitatea voastra? Incercati sa aflati ce se schimba cu adevarat.

Omenirea si planeta Pamant trec in prezent pintr-un mare proces de schimbare in cunostinta si in perceperea realitatii.
Civilizatia Maya din America Centrala, civilizatia egipteaza si civilizatia geto-dacica au fost si sunt cele mai avansate in privinta cunostintelor despre timp-stiinta. Principalul calendar al culturii maya este cel mai precis de pe planeta (depasit doar de cel al dacilor). Nu a gresit niciodata. Au practic 22 de calendare, total care acopera numeroasele cicluri ale timpului din Univers si din Sistemul Solar. Unele din aceste calendare asteapta inca  sa fie dezvaluite. privind asupra unor consideratii generale asupra calendarului dacic si sanctuarelor Sarmizegetusei puse la dispozitie de enigmaticii membri ai Anticului Rit de Memphis Misraim, descendenti ai inteleptilor Academiei de la Heliopolis - acolo unde Zamolxis si Deceneu au fost.

Preluat din "Istoria Initierii" - Academia Eliade.

4 comentarii:

  1. Există vreo modalitate prin care aş putea să vă contactez, domnule?

    RăspundețiȘtergere
  2. Va vom arde in curand lojile, diavolilor!

    RăspundețiȘtergere
  3. )))) Ce prostii ))) Imaginatia este interzisa in religie. De ce ? deoarece caderea care vine cu ea e mare. Asta e ca imaginarea unei fete goale si masturbarea, te face sa crezi ca esti erou, dar in realitate nici 2 cuvinte nu poti lega cu fetele (cumpararea placerilor de la prostituate poti sa o consideri un fail din start). Eu vad ce aberatii is scrise aici, stranse din diferite surse si lipite in ceea ce autorului i se pare corect.
    Autorule, cauta etimologia cuvantului erezie. O sa fii placut surprins.

    RăspundețiȘtergere